Pinnacle Studio 25 Upravujte jako profesionál pomocí výkonného a kreativního softwaru pro úpravu videa

Pinnac

13.9.2021administratorNapsat komentářUpravit

Jsem Honza Barvínek a můj kontaktní mail je : jan.barvinek@seznam.cz na který mi můžete psát. Pinnacle Studio znám již od verze cca 5 do 24 Ultimate. Pinnacle Studio je program střihový program, který stále autoři upravují a vylepšují. Každý rok vydávají novou verzi.
Nyní je aktuálně Pinnacle Studio 25, tato verze je vydaná na přelomu měsíce Srpen a Září 2021. Technickou podporu pro Českou republiku a Slovenskou republiku zajišťuje http://www.exac.cz. Díky nim, mám umožněno zkoušení programu a díky tomu mohu vytvářet návody, které pomohou nejen začátečníkům.

Pinnacle Studio má u každé verze PN XX ještě tři rozdělení : Standard, Plus a Ultimate. Standard je nejlevnější, ale POZOR některé běžné funkce má ořezené, například klíčování hlasitosti zvuku (tedy zakázané), proto doporučuji spíše zakoupit Plus nebo Ultimate. A hlavně podívat se na porovnání verzí: https://www.exac.cz/pdf/porovnani_25.pdf Pokud již vlastníte nějaký originální program pinnacle studio, tak si můžete zakoupit nový upgrade na nejnovější verzi, tím se ušetří nějaká ta koruna.

Své návody umisťuji na svůj youtube kanál, na kterém do dneška mám 480 návodů o pinnacle studiu 16 – 24. Můj youtube kanál je zde : https://www.youtube.com/playlist?list=PLVax-0bzTiiy7oJn7dXUHS_JD488Ma2X5

Pinnacle Studio je program, který český človíček celkem dost ovládl. Příznivý je jak cenou tak jednoduchostí. Od verze 16, se docela dost změnil, nám Všem trošičku pomotal hlavu a vlastně jsem se musel učit od maličkostí až po složité věci od znova, které v 15 jsou velice jednoduché.
V roce 2015 jsem začal vytvářet video návody, které ukládám na svůj youtube kanál. A tyto video návody přikládám na tento web. Všechny jsou v českém jazyce (některé jsou zatím bez mého komentáře).
Pokud má někdo nějaký problém, rád pro něho udělám návod, kterým dokáži pomoci na dálku. Odepíši Všem kdo napíše !

Pokud by chtěl někdo z Vás podpořit mou tvorbu a chod tohoto webu třeba i malou částkou (dávám tomu celkem dost času) v kontaktech najde číslo účtu. To mu kdo již mě podpořil Velice děkuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.